travel logo.jpg

Utazási irodánk a TandT Sport cégcsoport tagjaként több mint  13 éve része a hazai idegenforgalmi piacnak. Küldetésünk, hogy az aktív turizmus meghatározó szereplőivé váljunk, ezért ajánlatainkat a cégcsoportunk által forgalmazott márkák sportágaihoz igazodva állítjuk össze.

Kínálatunkban többek között az egyéni és csoportos sí, snowboard utak, besíző gleccser hétvégék és fesztiválok, családi és iskolai sítáborok és aktív/adrenalin túrák szerepelnek. Mindezek mellett ajánlataink között megtalálhatóak a szezonális üdülések, valamint a közkedvelt lastminute utak is.

Csomagajánlataink a megszokott alapszolgáltatásokon (szálláshely, ellátás, repülőjegy, síbérlet) felül a legtöbb esetben tartalmazzák a magyar nyelvű  oktatást (télen sí és snowboard, nyáron SUP, kite és windsurf), továbbá kedvezményes eszközbérlést biztosítunk ügyfeleinknek. 

Télen útjaink többségét Ausztria legnépszerűbb síterepeire szervezzük, ahol minden korosztály és minden tudásszintű téli sportot kedvelő megtalálja a számára legmegfelelőbb lejtőt. Útjaink összeállításánál különös figyelmet fordítunk a színvonalas, kedvező ár-érték arányú szálláshelyek kiválasztására.
Nyáron kínálatunkban az aktív időtöltés mellett a különböző gasztro és kulturális programjainkkal nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi kikapcsolódásra. 

Mottónk: travel and more.

Zöldeskék Lejátszás Gombbal Sport Logó.png

ELÉRHETŐSÉGEK:

Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 16/a.
Mobil: +36 70 376 0660

E-mail: utazas@tandtsport.hu 
Engedélyszám: U-000935

Kövess minket facebook.jpg és insta.jpg is!