A TandT Sport Törzsvásárlói Club létrehozásával megkülönböztetett figyelmet szeretnénk nyújtani vendégeinknek, így Síiskolánk tanítványainak is. Weboldalunkon és hírleveleinkben folyamatosan informálunk a TandT Sport Clubcard által biztosított előnyökről, de íme, pár hasznos infó a kártyával kapcsolatban:
 

  1. A TandT Sport Clubcard termék vagy szolgáltatás (oktatás, szerviz, kölcsönzés) vásárlásával szerezhető meg. Bemutatásával a TandT Sport üzletekben általánosan 10% kedvezmény vehető igénybe.

  2. Akciós termékek esetén 20%-os leértékelésig a Clubcard bemutatásával további 5% extra kedvezmény vehető igénybe. 20%-ot meghaladó leértékelés esetében a Clubcard nem jogosít további kedvezményre. Bizonyos termékeknél, szolgáltatásoknál konkrétan jelöljük a Clubcard-ra vonatkozó árat. Ebben az esetben a konkrétan megjelölt ár az érvényes.

  3. A törzsvásárlói kedvezmény érvényesítéséhez minden alkalommal szükséges a kártya vonalkódjának beolvasása.

  4. Az elvesztett TandT Sport Clubcard  törlésének és az új kártya aktiválásának a díja 500 Ft, amely üzleteinkben igényelhető. Az első újraaktiválás ingyenes.

  5. A különböző törzsvásárlói kártyák és az azok által biztosított kedvezmények nem összevonhatók.

  6. A TandT Sport garantálja, hogy a megadott adatokat kizárólag a TandT Sport Clubcard rendszerhez használja, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki. Kérésre a megadott adatok részben vagy egészben törölhetők.

  7. A TandT Sport fenntartja a jogot, hogy a kiadott kártyákat bármikor visszavonhassa, illetve az aktuális szabályokon bármikor változtathasson. Az érvényes szabályzat megtalálható a TandT Sport üzletekben és a www.tandtsport.hu oldalon.

  8. A kártya átvételével a vásárló igazolja, hogy ismeri a TandT Sport Clubcard törzsvásárlói rendszer szabályzatát és annak minden pontját elfogadja.

  9. A TandT Sport Clubcard által nyújtott előnyökről a www.tandtsport.hu weboldalon adunk folyamatos tájékoztatást. Belépéshez a Clubcard vonalkódjának első 5 számjegyét kell megadni.